Wij gaan voor uw droomhuis

Bijont’s Bouwen Voor Een Ander is een bijzondere mogelijkheid die u in uw schoot geworpen krijgt. Het is kleinschalig, de huizen zijn allemaal verschillend en ontworpen door zeer ervaren architecten. Elke woning wordt kwalitatief hoogstaand uitgevoerd door gerenommeerde aannemers. Er zijn vele keuzemogelijkheden in evenzovele prijsklassen.

Zoals bij de verkoop van alle kavels in de gemeente Almere geldt ook hier de vuistregel ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.

Bouwen Voor Een Ander

  • Het gaat om kavels voor rijhuizen, een 2/1 kaphuis, vrijstaande huizen en villa’s.
  • Bouwen voor een ander is een nieuw kwalitatief woonproduct voor een brede groep woningzoekenden.
  • Bijont biedt woningzoekenden een combinatie aan van een kavel met bouwplan in een gedifferentieerde en kwalitatieve woonomgeving.
  • Om de vindbaarheid te vergroten, is het mogelijk vanuit de kavelkaart van de gemeente Almere direct door te linken naar de kavels.
Deze website is met zorg samengesteld

Bijont kan geen garantie bieden dat alle informatie volledig en volledig juist is. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

De combinatie van een PO-kavel met bouwplan
noemen we ‘Bouwen voor een ander’.

Over Bijont

Wij zijn een middelgrote ontwikkelaar die uw woonwensen graag voorop stelt. Het zijn dan ook de kleinere projecten waar we onze kracht kunnen laten zien. Dit kan het ontwikkelen van een vrijstaand huis zijn of een project van 10 woningen, een 2-onder-1-kap woning of een moderne villa.

Alles in eigen hand

Bij de realisatie van uw woonhuis lopen we vanaf de eerste dag mee en zijn we verantwoordelijk voor de complete uitwerking en de uitvoering van het project. Wij borgen de kwaliteit voor u, zodat u zeker weet dat u krijgt waarvoor u betaalt. Al onze partners zetten hun eigen expertise in om uw vastgoed optimaal te realiseren.

Begeleiding van start tot oplevering

Ontwikkelen en realiseren van vastgoed wordt veel voordeliger als één partij het complete proces in de hand neemt. Door deze eigen unieke aanpak kunnen we de kosten zo laag mogelijk houden uw droomhuis te realiseren.